BETEGTAXI szolgáltatás 0-24 óráig

Egyéni, térítéses, úgynevezett betegtaxi szolgáltatást is végzünk, melyet ÁNTSZ engedéllyel rendelkező gépjárművekkel valósítunk meg. A szakmai felügyeletet nem igénylő ülő beteg szállítás mellett felügyeletet és szakkíséretet igénylő fekvő betegek szállítását is vállalni tudjuk. Szolgáltatásaink elsősorban Szabolcs-Szatmár-Bereg, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megye területén érhetők el, de igény esetén vidékre és külföldre is a legnagyobb odafigyeléssel szállítunk. Betegeink így a lehető legkevesebb várakozással és kényelmesen juthatnak el a vizsgálatokra, kórházba, rendelőintézetekbe.

Amennyiben Ön, vagy hozzátartozója mozgásában bármi miatt akadályoztatott, de szeretne képzett szakemberek segítségével eljutni vizsgálatára, korházba, hozzátartozójához, vagy bárhova máshova, hívjon minket bátran, mivel a hét minden napján, 0-24 óráig állunk a betegek rendelkezésére.

A betegtaxi szolgáltatást is modern, légkondíciónálóval is felszerelt gépjárművekkel, flottával végezzük. A betegtaxi szolgáltatás térítésköteles, a szállítás díját a megrendelő fél viseli, ebben az esetben betegszállítási utalvány nem szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez. Egy hozzátartozó, gondviselő természetesen térítésmentesen utazhat együtt a beteggel.

A térítésköteles betegszállítás szolgáltatást nem csak magánszemélyek, hanem biztosítótársaságok, segélyszolgálatok számára is nyújtjuk előzetes megállapodást követően.

A telefonos vagy személyes megrendelés alapján lepontosított időpontra pontosan érkezünk, a vizsgálatok alatt végig a beteggel vagyunk, majd visszaszállítjuk a kívánt helyre, és mindezért külön várakozási díjat sem számítunk fel. A menetközben felmerült egyéb beszerzési igényeket (pl. gyógyszertár, rövid bevásárlás) is lehetővé tesszük.

A rendelőintézeti vizsgálatok, kontrollok, illetve magánrendelői ellátás specialitásait, sajátosságait is ismerjük, így gyorsíthatjuk, rövidíthetjük a sorbanállás, várótermi várakozás fáradalmait. Betegszállító kollégáink maximális udvariassággal és szakmai gondossággal látják el feladataikat.